Home | About Tollo Linear | Job Openings

Job Openings

Any vacant jobs will be posted here. If you have any question about working at Tollo Linear, please contact our Human Resources Manager. The contact information can be found on the Contact List page. For jobs and career at other Thomson facilities, please visit ThomsonLinear.com.
Go to ThomsonLinear.com >

 

Vacant Jobs

Produktionstekniker

Som produktionstekniker skall du förbättra befintliga och bygga produktionslinjer för nya produkter med fokus på LEAN och högsta kvalitet. Du jobbar i ett team som supportar vår produktion.

Arbetsuppgifter

Rollen innebär att du arbetar aktivt med att förbättra och rationalisera verksamheten. Du arbetar både självständigt men även ute i produktion tillsammans med personal från andra avdelningar.

Huvudsakliga ansvarsområden

- Deltagande i att ta fram nya produktionslinor där du tillsammans med ansvariga i produktion skall skapa de mest effektiva och ergonomiska lösningarna och konstruera t ex pressverktyg, layout mm.
- Kostnadsberäkningar och uppföljning
- Kalkylera arbetsinnehåll för nya produkter inför offerering.
- Medverka till att förbättra kvalité och produktivitet.
- Ständiga förbättringar i produktion.
- Säkerställa att maskiner som används i produktion, uppfyller de legala kraven (CE- märkning).

Kvalifikationer och personliga egenskaper

För att lyckas och trivas på positionen har du som söker teknisk kunskap, erfarenhet från bra produktionslösningar och erfarenhet inom LEAN arbete. Du har jobbat i en liknande roll inom tillverkande industri. Erfarenhet av projekt och att utbilda andra personer är önskvärt. Det är viktigt att du har god datakunskap och vana att rita i CAD program. Har du dessutom kunskaper i ISO samt TS standard är det meriterande. Du har en gymnasieingenjörs utbildning i botten eller flerårig erfarenhet och en god administrativ förmåga med struktur och uppföljning. Som person är du kvalitetsmedveten, noggrann och sätter en ära i att leverera i tid. Du kommunicerar på ett tydligt och rakt sätt samtidigt som du behandlar andra med respekt. Det är av vikt att du tar initiativ, ser möjligheter och är självgående. Då vårt koncernspråk är engelska är det viktigt du kan förstå engelska i tal och skrift.

Ansökan

Vi hanterar ansökningar löpande och ser gärna att du snarast inkommer med CV och personligt brev till ann.svederborn@thomsonlinear.com.

Kontaktpersoner
Produktionschef - Roger Björk, 044-24 67 02
HR Manager - Ann Svederborn, 044-24 67 01, ann.svederborn@thomsonlinear.com
Facklig kontaktperson - Kicki Olsson, 044-24 67 42 kontor, Unionen


Platschef Tollo Linear AB


Vi söker ny platschef till Tollo Linear AB.

Verksamheten ingår koncernen Fortive, en internationell koncern med 2400 anställda.

Tollo Linear AB på Öllsjö industriområde har idag drygt 100 anställa och omsätter drygt 280 miljoner sek. Vi ser en positiv framtida expansion.

Arbetsuppgifter

Som platschef är du ytterst ansvarig för och driver resultatet för alla områden av verksamheten såsom kvalitet, leverans, material, inköp, teknik, fastighet och arbetsmiljö. Detta inkluderar specifikt Lean processer, förbättra service till kund samt utveckla och leda verksamheten i en mycket snabbrörlig bransch.

Till din hjälp har du en stabil och kompetent grupp där du jobbar väldigt tajt med kvalitetschef, produktionschef och inköpschef.

Jobbet kräver en kombination av att kunna driva förändringar i linje med daglig drift och samtidigt sätta strategiska planer för affärsenheten och framtida utmaningar. Du agera utifrån ett helhetsperspektiv med kunskap om den egna organisationen, konkurrenter och marknad

Du rapportera direkt till USA där din chef sitter.

Din profil

För att lyckas i rollen ser vi att du har en högskoleexamen och mångårig erfarenhet av att vara chef och leda andra chefer. Du har en stor ekonomisk förståelse och kan snabbt analysera en stor mängd siffror och se sammanhang. Du har erfarenhet av daglig drift, processutveckling och organisationsutveckling gärna i en Lean producerande verksamhet.

Som person kommunicerar du tydligt, enkelt och smidigt, du lyssnar in och bygger vidare på vad andra säger. Att planera och organisera jobbet faller sig naturligt för dig, du utmanar status que och söker nya perspektiv för att utveckla verksamheten. Du upplevs som förtroendeingivande, ärlig och analytisk

Du behärska både engelska och svenska obehindrat i såväl tal som skrift

Välkommen snarast med din ansökan till Ann Svederborn, HR Manager 044-246701. Via epost: ann.svederborn@thomsonlinear.com

Vi har valt att samarbeta med Unik resurs i denna rekrytering och urval sker löpande.


 

Home     Top

 

Tollo Linear AB © 2011. All rights reserved