Home | About Tollo Linear | Job Openings

Job Openings

Any vacant jobs will be posted here. If you have any question about working at Tollo Linear, please contact our Human Resources Manager. The contact information can be found on the Contact List page. For jobs and career at other Thomson facilities, please visit ThomsonLinear.com.
Go to ThomsonLinear.com >

 

Vacant Jobs

Tollo söker erfaren Purchasing & Supply Chain Manager
Som inköpschef leder du både det operativa och strategiska arbetet på Inköpsavdelningen. Avdelningen består av fyra medarbetare. Du rapporterar till platschefen och ingår i ledningsgruppen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden
· Uppföljning och analys av KPI’er
· Prisförhandling och kontrakts- och avtalshantering
· Lager och inkommande logistik
· Kostreducering av både direkt material och omkostnadsinköp
· Personalansvar och utveckling av avdelningens personal
· Driva ständiga förbättringar och effektiviseringar av Supply Chain-processerna enligt vårt Lean koncept
· Kvalitetsuppföljning på förbrukningsmaterial

I arbetet ingår årligen visst begränsat resande för leverantörsbesök och träff med andra bolag inom gruppen.

Vem är du?
Vi söker dig med några års erfarenhet från en roll som strategisk inköpare eller inköpschef från tillverkande industri. Du har med framgång utformat och genomfört strategier för kostnadseffektivt säkra materialtillgången till verksamheten. Du har ett tekniskt intresse och mycket god förståelse för flödena i en verkstadsproduktion. Du ingår även i Thomsons globala inköpsgrupp så erfarenhet av att arbeta inom en internationell koncern är meriterande och att jobba obehindrat på både svenska och engelska i tal och skrift ett krav. Du är van att arbeta inom en av KPI-styrd verksamhet och har god kunskap och praktisk erfarenhet av Lean.

Som person är du en strukturerad och trygg ledare som trivs med att leda och engagera andra till ständigt bättre resultat. Du har hög integritet och brinner för att göra bra affärer. Förmåga att kunna prioritera och prestigelöst hugga in där det behövs är nödvändigt.

Din ansökan skall innehålla en relevant CV och personligt brev med uppgift om löneanspråk, möjligt tillträde samt kontaktuppgifter och referenser.

Placeringsort
Kristianstad

Kontaktpersoner
Peter Swahn, platschef, 044-24 67 03
Ann Svederborn, 044-24 67 01, personalchef, ann.svederborn@thomsonlinear.com

Fackliga kontaktpersoner
Kicki Olsson, 044-24 67 42, Unionen

Ansökan
Vi tar emot ansökan via epost till ann.svederborn@thomsonlinear.com senast 20 december 2017.

---

Vi söker en Kvalitetsingenjör
Till vår kvalitetsavdelning söker vi en erfaren kvalitétsingenjör. Avdelningen ansvarar för att stödja och driva sitens kvalitetsarbete och kundreklamationshantering samt driver aktiviteterna relaterat till ISO9001/ISO14000 och VDA6.3. Du kommer även vara projektledare i förbättringsprojekt inom kvalitet. I rollen skall du driva och stötta organisationen i aktiviteter som:

- Kvalitetsarbete relaterat till ISO9001 och ISO140001, VDA 6.3 och IATF 16949.
- Driva och koordinera interna RCA aktiviteter relaterat till reklamationer från kund
- Medverka till att förbättra de övergripande KPI:erna (OTD, produktivitet och kvalité).

För att lyckas och trivas på positionen har du som söker erfarenhet inom QS9000, ISO/TS16949, VDA6.3, ISO9001;2008/2015.

Du är en person som är strukturerad, noggrann och sätter en ära i att leverera i tid. Du har även en förmåga att kommunicera på ett tydligt och rakt sätt samtidigt som du behandlar andra med respekt. Det är av vikt att du tar initiativ och är självgående.

Din ansökan skall innehålla en relevant CV och personligt brev med uppgift om löneanspråk, möjligt tillträde samt kontaktuppgifter och referenser. Då vårt koncernspråk är engelska är det ett absolut krav att du behärskar det engelska språket obehindrat i både tal och skrift. Du skall också tala och skriva svenska obehindrat. Då rollen kan innebära vissa resor måste du vara tillgänglig för både nationella och internationella resor. I samband med detta ställs krav på självständigt ansvar och att agera som företaget representant, oberoende av kultur och resesätt.

Du har mycket god datavana, t ex Officepaketet (framförallt Excel) och gärna något affärssystem. Erfarenhet av att arbeta i en global organisation ser vi som meriterande, dock inga krav.

Tillsättning av tjänsten sker snarast varför vi gärna ser att du skickar din ansökan omgående.

Kontaktpersoner
Tomas Johansson, Kvalitetschef, 0709-24 67 05
Ann Svederborn, 044-24 67 01, Personalchef, ann.svederborn@thomsonlinear.com

Fackliga kontaktpersoner
Kicki Olsson, 044-24 67 42, Unionen

Ansökan
Skickas till ann.svederborn@thomsonlinear.com och märks med kvalitet.


 

Home     Top

 

Tollo Linear AB © 2011. All rights reserved